Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΛΕΟΣ πια με αυτές τις "Δημοσκοπήσεις", που μας ...φτύνουν κατάμουτρα, με τη μέγιστη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Η τελευταία "Δημοσκόπηση" της Alco-Newsit (29-3-2012), γράφει ότι είναι η 1η δημοσκόπηση με ...μεγάλο δείγμα (1.500 ατόμων) σε όλη την Ελλάδα. Και συμπεραίνει ύπουλα: "Στα 2 το εκλογικό σώμα - Οι μισοί αντίθετοι με το Μνημόνιο και οι άλλοι μισοί υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη". Δηλαδή μας λέει έμμεσα ότι, όποιος είναι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, είναι και κατά της παραμονής στην Ευρώπη. Επίσης ότι, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και χωρίς τα αποκόμματά τους), θα πάρουν 180 Έδρες (μαζί με το ΠΡΙΜ των 50 Εδρών).
Πριν πάθουμε "εγκεφαλικό" από το μέγεθος της γεωμετρικά αυξανόμενης Παραπληροφόρησης (που δυστυχώς παρασύρει πολλούς και θα γίνονται περισσότεροι όσο φτάνουμε στις Εκλογές), μήπως πρέπει να κάνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια δική μας Αληθινή ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;
Το γράφω καιρό, αλλά πρέπει να βρούμε κάποιον που να γνωρίζει μια μέθοδο Δημοσκόπησης, για να γίνει αξιόπιστα και να την διασφαλίσουμε από τις προσπάθειες αποδόμησής της.
Αν το ζητούσαμε π.χ. από τον Χάρυ-Κλυν (που κάθε Ανάρτησή του ξεπερνάει σε "Like" το "μεγάλο" τους δείγμα), κάποιος συντονιστής νομίζω θα προέκυπτε, για να οργανωθούμε και να κάνουμε μια Δημοσκόπηση της ...προκοπής. Ίσως και με ηχογράφηση των τηλεφωνημάτων (με προϋπόθεση ενημέρωσής τους), θα μπορούσαμε ΟΜΑΔΙΚΑ να διασφαλίσουμε και την αξιοπιστία της Δημοσκόπησης και την ταχύτητα ολοκλήρωσής της, για να ξεκινήσουμε από γερά θεμέλια πληροφοριών.
Μετά αρχίζουμε ΜΑΖΙΚΟ-αλυσιδωτό "βομβαρδισμό" Πληροφόρησης (όπως λειτουργήσαμε στην Κερατέα) και τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους, αφού ο ΦΟΒΟΣ θα αλλάξει "στρατόπεδο".

2 σχόλια:

  1. Αυτό το να αλλάξει ο Φόβος στρατόπεδο, μ αρέσει πάρα πολύ, και είναι από τα κύρια ζητούμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ - ΑΠΟΧΗ , ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ :

    http://oimaskespeftoun.blogspot.com/search/label/%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%9F%20%CE%91%CE%9A%CE%A5%CE%A1%CE%9F%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A7%CE%97

    ΑπάντησηΔιαγραφή